Damsigt BV in Roosendaal, is samen met Gebr Valstar in Maasland een kwekerij die gespecialiseerd is in de teelt van Calathea. Wij produceren, vermeerderen en veredelen Calathea’s op een oppervlakte van 117.500m2 en zijn daarmee de grootste producent van Europa. Met onze eigen beschermde soorten die we kweken in 7 verschillende potmaten  en in 21 verschillende variëteiten voorzien we de tuincentra, bloemisten, bouwmarkten, supermarkten en groothandels in geheel Europa van onze producten. Ook verkopen wij mondiaal jonge planten. Dit allen doen wij met een team van 70 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen. 

Wegens toenemende vraag naar onze producten en versterking van de organisatie is op de locatie Damsigt in Roosendaal een vacature ontstaan van fulltime:

Assistent Aflevermanager

Je stuurt het volledige proces van afleveren aan

Je werkt direct onder de Aflevermanager en je bent samen met de aflevermanager verantwoordelijk voor alle afleverwerkzaamheden, als jullie er beide zijn dan ben je de eerste aanspreekpunt voor de aflevermanager je helpt hem bij alle werkzaamheden om er voor te zorgen dat onze planten tijdig en netjes bij onze klanten terecht komt. Tijdens de afwezigheid van de Aflevermanager ben je zijn plaatsvervanger en regel jij zelf samen met de aflever assistenten en de Productie manager het gehele afleveren van onze producten.

De taken houden o.a in het verwerken van de orders tot en met het afleveren van het eindproduct zoals de klant dat bij ons besteld. Dat houd in, voorraden planten beheren, orderpicken, karren insealen en  klaar zetten, pakbonnen scannen. Je hebt mede contact met onze eigen verkoopafdeling in Maasland en je stuurt het volledige proces van afleveren aan onder leiding van de aflevermanager. Je zorgt mede voor de beschikbaarheid van alle materialen zodat de medewerkers de orders correct en precies op tijd kunnen verwerken. Het logistieke proces, zowel in- als extern heb je volledig onder controle.

 

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat heeft..

 • Affiniteit met kamerplanten hebben is een pré,
 • Minimaal MBO werk -en denkniveau
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een nauwkeurige, accurate en secure werkwijze
 • Je hebt aantoonbaar organisatorische vaardigheden en minimaal 5 jaar ervaring op dit vlak
 • Je bent een team-player toont initiatief met een proactieve houding  
 • Flexibele werkhouding
 • Minimaal 40 uur per week beschikbaar (Fulltime)  
 • Je bent handig met computers en beschikt over relevante computerervaring Windows, Word, Excel.

 

 

Wij bieden

Werken in gezellig team met uitstekende werksfeer en..

 • Goede arbeidsomstandigheden
 • Prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je kwaliteiten verder te ontwikkelen
 • Uitstekend salaris volgens tuinbouw CAO

 

 
 

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? 

Stuur dan jouw sollicitatie direct naar info@gebrvalstar.nl. Heb je vragen bel dan met ons nummer: (0174) 62 40 63. We proberen z.s.m. na jouw sollicitatie iets van ons te laten horen. Alvast bedankt voor je interesse in ons mooie bedrijf!

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.